TNG i CNG pumpe (metan, propan butan) u Beogradu i Srbiji, CryoGas

Tehnički i energetski gasovi

O nama 
Tehnički i energetski gasovi, TNG pumpe, CNG pumpe i LNG pumpe - KryoGas. Preduzeće za inženjering i proizvodnju tehničkih gasova KryoGas d.o.o. posluje pod tim nazivom od 05.07.1996. godine, kada je svoje poslovanje započelo proizvodnjom tehničkih gasova. Delatnost preduzeća je proizvodnja i distribucija: Tehničkih gasova, CNG-a, Specijalnih gasova (Freona, Helijuma i dr.), TNG-a, Tećnih goriva, kao i usluge inženjeringa u istim oblastima. 

Glavni pravci razvoja 
Tehnički gasovi, energetski gasovi, LNG, CNG, TNG pumpe. KRYOGAS d.o.o. u deceniji za nama izvršio je značajna ulaganja u razvoj svog programa, koji danas podrazumeva sledeći asortiman:

  • TEHNIČKI GASOVI (kiseonik, azot, argon, ugljen dioksid, acetilen, amonijak, metan, propan, gasne smeše različitih sadržaja, freon, helijum i dr.)
  • CNG (komprimovani prirodni gas);
  • TNG (tečni naftni gas);
  • Boce za tehničke gasove i gasarska oprema;
  • Freon (kineskog i EU-porekla, u povratnoj i nepovratnoj ambalaži);
  • Tečna goriva, Pribor i oprema za zavarivanje

KryoGas na srpskom tržištu
U oblasti tehničkih gasova KryoGas zauzima značajnu poziciju na domaćem tržištu. Punionice tehničkih gasova se nalaze u poslovnim centrima u Beogradu (Zemun i Palilula) i u Inđiji, dok se distribucija obavlja na svim poslovnim centrima.  

KryoGas je intenzivirao svoj program tehičkih gasova realizacijom kompletnog proizvodno-distributivnog centra tehničkih gasova u Zemunu (PC Zemun), u čijem sastavu se nalaze i laboratorija i punionica medicinskog kiseonika.

U okviru PC Inđija nalazi se punionicu propana i ugljen dioksida, kao i pogon za ispitivanje ambalaže. U 2021. CryoGas planira ponovno puštanje u rad proizvodnog pogona za acetilen. Imajući u vidu kompleksne potrebe potrošača – svojim kupcima obezbeđujemo tehničke gasove (kiseonik, azot, argon, ugljen dioksid, acetilen, amonijak, metan, propan, freon, helijum, gasne smeše različitih sadržaja) i energetske gasove (CNG, propan-butan, propan) uz kompletnu tehničku i logisitičku podršku.

Od 1996. godine, znanje i inventivnost KryoGas tima u fukciji je uštede naših klijenata pri potrošnji svih vrsta induAbout usstrijskih gasova. Kako problem zagađenja kao posledica gradskog saobraćaja u zonama guste naseljenosti raste, jasan pravac kojim se kreće Evropa kada su u pitanju energenti CryoGas je prepoznao u svojim razvojnim ciljevima. Preduzeće KryoGas je prepoznalo ekološki problem korišćenja konvencionalnih fosilnih goriva i prvo u Srbiji krenulo da razvija mrežu CNG stanica. CNG (komprimovani prirodni gas), kao gorivo za motorna vozila predstavlja racionalnu opciju i sa ekološkog i sa ekonomskog stanovišta i primenjen je u velikom broju gradova širom sveta, posebno u slučaju kada nisu razvijeni drugi alternativni oblici saobraćaja, kao što su metro ili brzi tramvaji.

Rad sa CNG-om je postao prioritet kompanije, koja je ubrzo uložila značajna sredstva u izgradnju svojih, a istovremeno i prvih Stanica za CNG u Srbiji. Trenutno KryoGas distribuira CNG kroz sopstvene stanice za snabdevanje, i to: 3 u Beogradu (Zemun, Palilula i Čukarica), 1 u Subotici, 1 u Inđiji. U 2021. godini planirano je puštanje u rad stanica u Staroj Pazovi, Novom Sadu, Smederevu i Sremskoj Mitrovici.

Kako da nas kontaktirate?
Molimo vas da nas za sve dodatne informacije kontaktirate preko našeg sajta https://www.kryogas.rs.

You’ve Got Questions for Us?

You would like to explore all possibilities and options for desert safari in Dubai? Want to get information about prices?

New plan? No problem. We’re here to help, 24/7.

Please, don't hesitate to call us NOW!

Schedule a call