Rent a car agencije u Zagrebu i Splitu

Desert safari Dubai |  Rent a car Zagreb i Split

Rent a car Zagreb i Split

Rent a car Zagreb, Rent a car Split - tražili ste ove ključne riječi na Google.hr jer želite iznajmiti pouzdan automobil u Zagrebu, Splitu ili u bilo kojem dijelu Hrvatske? Nema sumnje, na pravom ste mjestu.

Kod naših poslovnih partnera možete rezervirati automobil ili bilo koje drugo vozilo kao što su putnički ili teretni kombi, pick-up itd. Celokupnu ponudu rent a car vozila s ručnim ili automatskim mijenjačem možete pogledati na linkovima naših partnerskih rent a car agencija. Automobil koji vam najviše odgovara po veličini, nosivosti, zapremini i broju putnika možete preuzeti na aerodromu Zagreb, Split ili u bilo kom drugom dijelu Hrvatske.

Vozila naših rent a car partnera su nova, redovito održavana, osigurana i uvijek dostupna. Iznajmljivanjem jednog od rent a car vozila dobivate i full kasko osiguranje od eventualne štete kao i putno osiguranje.

Posjetite web stranicu nekog od naših partnera (https://www.rentacar-zagreb.hr, https://www.rentacar-split.hr), odaberite automobil ili drugo vozilo, izvršite rezervaciju i unaprijed pošaljite datum i vrijeme leta aviona ili dolaska kako bi vase rent a car vozilo bilo spremno na vrijeme.

Cene najma automobila
Dnevni najam rent a car automobila se kreće od 13€/dan.

Plaćanje usluge
Plaćanje usluge iznajmljivanja vozila vrši se unaprijed, prilikom preuzimanja vozila. Sama procedura je prilagođena vama i ne traje dugo. Najam automobila možete platiti gotovinom ili bilo s platnom karticom (Visa, Master, American Express itd.). Plaćanje depozita nije obavezno.

Podrška na putu
Ukoliko se, nadamo se, odlučite da pronađete neko od vozila ili automobila naših partnera, u cenu usluge vam je uračunata i podrška 24/7 na celoj teritoriji Hrvatske.

Rent a car Zagreb i Split agencije - partneri
Rezervaciju i rentiranje rent a car automobila možete izvršiti u suradnji s nekim od naših partnera preko njihove web stranice (linkovi ispod)

Rent a car Zagreb - kontakt
Rent a car Split - kontakt

You’ve Got Questions for Us?

You would like to explore all possibilities and options for desert safari in Dubai? Want to get information about prices?

New plan? No problem. We’re here to help, 24/7.

Please, don't hesitate to call us NOW!

Schedule a call