Rent a car Beograd, rentiranje, jeftina cena, nova automatik vozila, aerodrom Nikola Tesla

Desert safari Dubai | Rent a car Beograd Royal

Rent a car Beograd Royal

Ko smo mi?

Rent a car Beograd Royal je ekskluzivni domaći brend rent a car-a, koji nudi pouzdane i visokokvalitetne usluge iznajmljivanja automobila svih vrsta i tipova. U Royal-u možete pronaći veliki izbor novih automatik i vozila sa manuelnim menjačem. Ukoliko vam je potreban auto na jedan dan, nedelju dana ili na period duži od mesec dana, uvek ste dobrodošli u Rent a car Beograd Royal. Kada rezervišete automobil kod nas, ne morate brinuti o dodatnim troškovima. 

Preuzimanje automobila u Beogradu 

Rent a car automobili i vozila se preuzimaju na bilo kojoj lokaciju u Beogradu ili na aerodrom Nikola Tesla. Molimo vas da unapred pošaljete ili javite datum i vreme preuzimanja vozila, kako bismo mogli da pripremimo vaše rent a car vozilo. 

Rent a car Beograd Royal vam nudi tzv. ALL INCLUSIVE uslugu, u koju su uračunati svi porezi, zeleni karton, full kasko osiguranje i neograničena kilometraža. Dakle, kod nas nema skrivenih troškova rezervacije automobila i drugih vozila.

Novi i maksimalno sigurni automobili

Sva naša vozila su u odličnom tehničkom stanju, nova su, redovno održavana i kasko osigurana. Rentiranjem našeg automobila ili vozila plaćeno je i puno osiguranje od eventualne štete nastale tokom vožnje. 

Koje automobile možete da iznajmite kod nas? 

Mi posedujemo veliki broj automobila i vozila različitih renomirnaih svetskih proizvođača: Renault, Peugeot, Fiat, Mercedes, Mazda, Volkswagen, Ford, Renault, Hyundai, Opel, Toyota itd. Kod nas možete pronaći sve klase automobila i vozila za rentiranje.

Cena iznajmljivanja automobila i vozila

Cene rentiranja rent a car automobila i vozila su vrlo povoljne i kreću se od 12-30 €/dan izvan sezone. Tokom sezone, cene iznajmljivanja i rentiranja vozila bude viša za oko 20-30%.

Podrška na teritoriji Srbije, regiona i EU

Ukoliko odlučite da rentirate naš rent a car auto ili drugo vozilo, imaćete podršku 24/7 na teritoriji Srbije, regiona i EU. 

Plaćanje rent a car usluga

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila. Procedura preuzimanja vozila je brza i ne traje dugo. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). Plaćanje depozita nije obavezno. 

Uslovi najma vozila

Uslove iznajmljivanje automobila ili vozila možete pogledati preko ovog linka: USLOVI NAJMA.

Rezervacije 

Rentiranje i rezervaciju rent a car automobila ili vozila možete obaviti putem našeg web sajta https://www.rentacarbeograd77.rs.

Na stranici RENT A CAR VOZILA možete saznati više informacija o cenama iznajmljivanja automobila tokom letnje i zimske sezone, kao i druge važe informacije. 

You’ve Got Questions for Us?

You would like to explore all possibilities and options for desert safari in Dubai? Want to get information about prices?

New plan? No problem. We’re here to help, 24/7.

Please, don't hesitate to call us NOW!

Schedule a call